skip to Main Content

Garmin Marine

Vi forhandler utstyr til Garmin Marine.

Tre enkle ord som beskriver produktene, selskapet, forretningskulturen … fremtiden. Som en ledende verdensomspennende leverandør av GPS-navigasjon, er vi forpliktet til å lage førsteklasses produkter for bil, fly, båt, friluft og sport som er en viktig del av kundenes liv.

Vi har en forretningsmodell med såkalt vertikal integrering. Det betyr at alt arbeid innen design, produksjon, markedsføring og vareflyt gjøres internt, noe som gir oss bedre kontroll over tidslinjer, kvalitet og kundestøtte. De brukervennlige produktene våre er ikke bare ettertraktet på grunn av spennende design, rimelige priser og suveren kvalitet – de har også nyskapende funksjoner som forbedrer kundenes liv.

www.garmin.com

Raymarine

Raymarine er en stolt maritim bedrift, med fokus som gjør på vi kan tilby produkter som er stolt av å spesialisere seg innen marin elektronikk; dette fokuset sikrer at vi tilbyr utstyr som kombinerer bransjeledende teknologi med intuitiv robust design, ideelt egnet til å tåle utvalget av marine forhold som vil stave katastrofe for mindre elektroniske serier.

www.raymarine.no

B&G

B&G-merkevaren eies i sin helhet av Navico, Inc., som er et privateid, internasjonalt selskap innen maritim elektronikk. Navico er verdens største selskap innen maritim elektronikk og er morselskapet til ledende merkevarer innen maritim elektronikk: Lowrance, Simrad, B&G og C-MAP. Navico har omtrent 1500 medarbeidere globalt og distribuerer i mer enn 100 land over hele verden. www.navico.com

www.bandg.com

Simrad

Siden Simrad ble etablert for mer enn 60 år siden har selskapet vokst til å bli verdens mest kjente merkevare for profesjonelt elektronisk fiskeletingsutstyr.

Simrad er basert i Horten med hovedkontorer i Spania og USA. Vi er en del av Kongsberg Maritimes «Subsea» divisjon, og produserer avanserte sonarer, ekkolodd og fangstkontroll- systemer for verdens fiskeflåte.

Simrad er også verdens ledende produsent av vitenskapelige instrumenter for fiskeri forskning. Enkeltstråle og flerstråle ekkolodd og sonarer brukes på forskningsfartøy over hele verden, og vitenskapsmenn på alle verdenshav stoler på Simrads teknologi og nøyaktige måleresultater.

Lowrance

Lowrance har vært ledende innen maritim elektronikk siden de fant opp det første ekkoloddet for forbrukere i 1957. Fra verdens første ekkolodd for forbrukere – FISH LO-K-TOR – til verdens beste ekkolodd – HDS LIVE – har Lowrance- ekkolodd blitt bruk av flere fiskere enn noe annet merke gjennom tidene.

6f841aeed2-last ned (3)
Marine Heater N 5K
4fe73be239-0_0_productGfx_7bcd50332d6b71d5b7fb6a3807ce7773
Marine Heater N 2K

Sleipner Motor

Sleipner ble startet i 1908 og sysselsetter i dag ca 140 mennesker fordelt på hovedkontoret i Fredrikstad og salgskontorene i Sverige, Finland, Østerrike og England, samt vår egen plaststøpefabrikk Bjesta Plast AB. Hovedproduktet i de første 70 årene var båtmotorer og propellutstyr, og det er mange av dagens båteiere som kjenner Sleipnermotorene gjennom historier fra både far, bestefar, og ja, endog oldefar. Vi håper att minst like mange kjenner navnet fra dagens produkter, både våre egenproduserte produkter og de andre merkevarene vi fører.

Kontakt oss i Shift Marine for utstyr ombord i din båt.

QuickRest produktene

Dette er et Norsk produsert kvalitetsprodukt som er utviklet over flere år, og som består av de beste materialvalg på markedet. «En får det en betaler for her». Produktet er også Godkjent i Patentstyret! – gjør båtlivet enklere! Med denne løsningen slipper en for eksempel bil og henger for å dra opp scooter/båt før en reiser fra hytten! Monteres enkelt på brygger – monteres enkelt på badeplattformer – frigjøres enkelt hvis en vil ta krybben bort – utsetting kan gjøres uten vinsjarm – 3.stk festeanordninger som kun stikker opp 5 mm – krybben kan roteres og vippes samtidig – låsemekanisme – kjølrullene forenkler opptrekk/utsetting – teleskopisk vinsjarm frigjøres uten verktøy – solid konstruksjon for barske forhold – styrkeberegnet med god sikkerhetsfaktor – bygges lokalt – enkel tilgang til deler – vedlikeholdsfritt produkt – garanti – tilbyr elektrisk vinsj mot et tillegg.
www.quickrest.no

proff4
gall9
proff7
gall13
Back To Top