skip to Main Content

Ny salgsrekord for Bavaria Yachts!

Båtmessen Boot var en stor suksess for det Tyske verftet som hadde opptelling av signerte kontrakter på søndag etter endt messe. Hele 120 kontrakter var tegnet.

For Bavaria Yachts var dette ny salgsrekord, forteller de i en pressemelding. De hadde 20 båter utstilt på messen og standen deres var på hele 3,800 m2. I Hall 17 og Hall 15. Det var over 70 000 besøkende på standen deres som viste katamaraner, seilbåter og motorbåter.

Båtmessen 2016 overgikk alle våre forventinger, forteller de. Målet var 100 båter, samme som i fjor, men at det ble hele 120 direkte solgt på messen, pluss noen som blir fulgt opp etter messen, er helt fantastisk. Salgsteamet har igjen demonstrert sin styrke, oppsummerer de fornøyd.

2 verdenspremierer, Cruiser 34 og Cruiser 51, samt Cruiser 46 som hadde sin Tysklands premiere. Nyheten Bavaria E40, kjent som project DA10, en to skrogs motorbåt kunne man beskue gjennom 3D briller. Prototypen er klar til våren 2016.

På slutten av messen kunne Luts Henkel, direktør hos Bavaria Yacht, bekrefte til alle at neste år skal det bli enda større enn i år.

Kilde: Baatsans.no

Back To Top